דימום וכאבים עם נטילת אקטיבל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דימום וכאבים עם נטילת אקטיבל
    חן
    25/09/2018

שלום רב, אני בת 36, לאחר כריתת שחלות וחצוצרות מניעתית בגלל נשאות BRCA 2 ב1.1.18 . מיד לאחר הניתוח התחלתי טיפול הורמונלי במדבקות, בגלל דימומים וגלי חום החליפו לי את הטיפול לאביאנה, וכשעדיין סבלתי מגלי חום החליפו לי לאקטיבל. היו כמה חודשים ללא תופעות לוואי ובחודש וחצי האחרונים אני סובלת מדימומים אחת לשבוע לכמה ימים מלווים עם כאבים כמו כאבי מחזור בבטן תחתונה וגב תחתון, חולשה ועייפות. בבדיקה גניקולוגית לפני כשבועיים לא מצאו ממצא חריג ונאמר לי שאולי קשור להורמונים ולוירוס קיבה שהיה לי שהפריע לספיגת ההורמונים ואמרו לי להמשיך לקחת את ההורמונים ולראות אם זה חוזר.אני רוב הזמן עם דימום, יש לי מעט מאוד ימים ללא...
    מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעות לואי מאקטיבל

ד``ר איתן פאר
    25/09/2018

תפסיקי אקטיבל
    תחכי 10 ימים ותחזרי לאנג'ליק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה אנג'ליק?

חן שנהב
    25/09/2018

מה זה אנג'ליק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אנג'ליק

ד``ר איתן פאר
    03/11/2018

סוג של טיפול הורמונלי חלופי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו