תופעות לפני גיל המעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לפני גיל המעבר
    רחלי
    31/05/2008

אני בת 42 המחזור שלי כבר שנתיים לא סדיר, וגם הדימום מועט. לפחות שבועיים לפני שאני מקבלת אני מרגישה כאבים בכל הגוף בעיקר בבטן תחתונה, גב תחתון וחזה. בעיקר לחץ בחזה. אני מאוד עייפה והאנרגיות שלי בירידה. {אני אישה מאוד אנרגתית ופעילה}. אני מרגישה שאין לי חשק לעשות ולייצר מין דיכאון קטן, מאוד רגישה מכל דבר קטן אני נפגעת ומסתגרת בעצמי אני מרגישה גם בשינוי פיזי כמו נפיחות, טעבון מוגבר וירידה בתיפקוד המיני. המחזור לא סדיר אחת לחודשיים בערך זמן המחזור יומיים שלושה עם דימום מועט. השאלה שלי כיצד ניתן לטפל ואיזה בדיקות לעשות, כיצד ניתן להקל על ההרגשה והאי נוחות במצב הזה. האם זה נורמיל להרגיש תופעות אלו בגילי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות לפני גיל המעבר

הוספת תגובה

• תסמונת קדם וסתית

ד''ר חגית כהנא
    01/06/2008

מה שאת מתארת היא תסמונת קדם וסתית שקיימת אצל נשים רבות בד"כ יותר לאחר סיום תכניות הילודה
    יש לכך טיפולים אלטרנטיביים כמו דיקור סיני או פמיקיור (תוסף מזון של חברת אלטמן)
    וכן טיפולים הורמונליים כמו גלולות
    כ"כ יש המטפלים בכך ע"י תרופות אנטי דכאוניות
    פני לרופא/ה הנשים שלך שייעצו לך בנושא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו