נשאות brca1 ונטילת הורמונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשאות brca1 ונטילת הורמונים
    אורית
    11/11/2018

אני בת 43 נשאית brca1 ולאחר הוצאת שחלות מניעתית. אחת מאחיותי חלתה בסרטן השד בגיל 41.
    יש לי גלי חום אבל יותר מדאיג אותי מה קורה ויקרה לגוף שמגיל צעיר יחסית אין אסטרוגן.
    הרופאה שלי המליצה לי על דואביב. אשמח לקבל מידע על התרופה (אני מבינה שזו תרופה חדשה), מה היתרונות שלה על אחרות? האם האסטרוגן שךה גבוה יותר מאביאנה? האם בכלל כדאי לי לקחת הורמונים בגלל ההיסטוריה המשפחתית. אשמח לכל מידע אפשרי על מנת שאוכל לקבל החלטה מושכלת. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשאות brca1 ונטילת הורמונים

הוספת תגובה

• BRCA והורמונים

ד``ר איתן פאר
    12/11/2018

ההמלצה הגורפת היא שמידית לאחר הוצאת שחלות יש -חובה- להתחיל טיפול הורמונלי חלופי
    דואביב זה תכשיר מצוין שהשוני שלו מתאפיין בהחלפת הפרוגסטרון בתכשיר הנקרא בזדוקסיפן
    אין הוכחה ליעילות שלו על פני תכשירים אחרים לגביך אבל הוא בהחלט טוב ומומלץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשאות ונטילת דואביב

אורית
    25/11/2018

הבנתי מהרופאה שלי שדואביב חוסם קליטת אסטרוגנים בשד וברחם ולכן אין לי מה לחשוש האם נכון? אודה לתשובתך כי אני רוצה להתחיל לקחת ודעה שלך חשובה לי. תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו