אקטיבל שאלה לגבי הרחם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אקטיבל שאלה לגבי הרחם
    אנבלה פדריבה
    27/12/2018

שלום רב שוב :) אני בת 35 בבלות מוקדמת צריכה להתחיל טיפול באקטיבל לפי הרופאים עד גיל 50 כדי לשמור על הגוף אבל במידה וארצה להיכנס להריון עם תרומת ביצית אוכל להפסיק את הטיפול וההריון יקלט? או שבעקבות הטיפול לא אוכל לעולם להיכנס להריון? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אקטיבל שאלה לגבי הרחם

הוספת תגובה

• רחם ואקטיבל

ד``ר איתן פאר
    01/01/2019

שני דברים-
    ראשית- במידה ויש לך מחשבות על הריון מתרומת ביצית עדיף לך לא להשתמש באקטיבל אלא בנובופם המשמר את רירית הרחם - וגןורם לדימום כלך חודש
    שנית- המיגבלה עד גיל 50 כבר לא מקובלת כיום, אין מיגבלתך גיל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אנבלה פדריבה
    01/01/2019

תודה רבה על תגובתך ושאלה נוספת, האם אתה מכיר מומחה לבלות מוקדמת או בלות בכלל באזור הדרום או המרכז דרך כללית או פרטי ? ראיתי שהינך מטפל בחיפה וזה מאוד רחוק לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חיפה רחוקה?

ד``ר איתן פאר
    01/01/2019

מוזר. נשים מניוגרסי היו מגיעות לקבל טיפול בקורנל שזה ביום הכי טוב והכי לא פקוק 3 שעות נסיעה
    ולא התלוננו על המרחק!!!
    אבל ללא קשר, אני משוכנע שיש רופאים מעולים הן בדרום והן במרכז וצבררי בקופת החולים אליה את שייכת למי לפנות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו