התייעצות בנושא כדור האביאנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות בנושא כדור האביאנה
    יונה אבלסון
    06/01/2019

ד"ר פאר שלום רב,
    שמי יונה אבלסון,בת 64 תוצאות ב.הדם תקינות וכן הבדיקה הגנקולוגית .איני נוטלת שום תרופה למעט כדור אביאנה מזה כ-6 שנים. השבוע בביקורי אצל ר.הנשים ולדבריה עלי להפסיק לקיחת הכדור בטענה כי אני משתמשת ברצף 6 שנים והן מבחינת גילי. לדבריה באם אמשיך אני עלולה לסבול מבעיות כגון גידולים,דימומים....יצאתי מהרופאה בתחושה מאד מבולבלת ואני זקוקה מאד להתייחסותך מה עלי לעשות? ברצונית לציין כי בבדיקת צפיפות העצם שעשיתי באוגוסט 2018 התוצאות היו: ערך ה-T-Score בבדיקה AP Spine Bone Density הינו 2.2-
    Left Femur Bone Density התוצאה : 1.6- . Left Fermur Bone Density התוצאה: 1.6-. עד כמה שהבנתי כדור האביאנה מועיל בנושא צפיפות העצם. ברצוני לציין שאיני אוכלת מוצרי חלב למעט יוגורט עיזים וצורכת סידן בעיקר מהצומח. וכדור לעיסה קלציצוס. שאלתי האם אני יכולה להמשיך ולהשתמש בתרופה ללא חשש לאורך השנים .... אודה לתשובתך המקצועית!!!
    תודה מראש! יונה אבלסון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• המשך אביאנה

ד``ר איתן פאר
    08/01/2019

כלל וכלל לא מסכים עם "העצה" שקיבלת לגבי הפסקת אביאנה
    אין מיגבלת זמן ומומלץ לכל החיים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התייעצות בנושא אביאנה

יונה אבלסון
    08/01/2019

מודה לך מאד ד"ר פאר!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו