בת 50 לוקחת אביאנה שנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 50 לוקחת אביאנה שנה
    תמר
    10/01/2019

אני בת 50 לוקחת אביאנה שנה. כל תופעות של גיל המעבר כולל גלי חום נעלמו. חוץ מבעיה אחת. בערך כל חודשים מופיע לי בפתאומיות דופק מהיר. ללא גלי חום לכמה דקות. זה יכול להופיע גם למחרת. ושוב הפוגה. ואתמול תופעה חדשה הרגשתי את הראש כבד ואז הופיע סחרחורת ראיתי שהכל מסתובב סביבי ודופק מהיר. זה חזר על עצמו גם בלילה ולמחרת בבוקר. האם זה קשור לגיל המעבר. האם אני צריכה להפסיק את לקיחת אביאנה. שאולי היא גורמת לבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 50 לוקחת אביאנה שנה

הוספת תגובה

• סחרחורות

ד``ר איתן פאר
    10/01/2019

תבדקי תפקודי טיירואיד
    במידה ותקין תחליפי סוג הטיפול ההורמונלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סחרחורת ודופק מהיר

תמר
    11/01/2019

תודה על התשובה. איזה סוג הרמונים אתה ממליץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סחרחורת ודופק מהיר

תמר
    11/01/2019

בעבר בשיחה עם רופא נשים שלי נאמר לי שבאביאנה יש הכי פחות הורמונים. ולא ממולץ להחליף לסוג אחר עם יותר הורמנים. כי זה יכול להגביר את דפיקות הלב. . לכן אני שואלת איזה סוג מומלץ. תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סחרחורת ודופק מהיר

תמר
    11/01/2019

סליחה על הודעה השלישית. כן לפני 3 חודשים בדיקת דם לבלוטת התריס תקינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו