טיפול בהורמונים מעל 10 שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול בהורמונים מעל 10 שנים
    גבי
    17/02/2019

שלום ד"ר פאר, התחלתי טיפול הורמונלי כחצי שנה אחרי הפסקת המחזור לפני כעשר שנים, בשבע השנים האחרונות לוקחת אביאנה. סובלת מהפרעות שינה, מתעוררת מוקדם מאד, אחרי שלוש או ארבע שעות שינה, בדרך כלל עם הרגשת פחד ולפעמים מתקשה להרדם שוב. אני מאד עייפה ועם מצב רוח ירוד. האם כדאי להפסיק או להחליף את האביאנה? או להוסיף טיפול להפרעות שינה? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול הורמונלי ממשוך

גבי
    18/02/2019

שכחתי לציין בהודעה הקודמת שהתחלתי את הטיפול ההורמונלי בגיל 41 (המחזור נפסק בסביבות גיל 40-41) ואני כיום בת 52
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורמונים 10 שנים

ד``ר איתן פאר
    23/02/2019

מעולה . אבל או שתשני סוג ההורמונים או שעדיף להשאר עם אביאנה ולהוסיף בערה ציפראלקס 10 והתופעות שאת מתארת יעברו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול בהורמונים מעל 10 שנים

גבי
    23/02/2019

תודה רבה על התשובה, אבל לא ברור לי עד איזה גיל עלי להמשיך לקחת אביאנה, חלק מה רופאים, למשל כירורג שד שאני במעקב אצלו, טוען שההורמונים מעלים את הסיכוי לחלות בסרטו. תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו