אויסטה ודואביב - הבדלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אויסטה ודואביב - הבדלים
    אורית
    08/05/2019

שלום, רציתי לדעת מה ההבדל בין אויסטה (שניתן לאוסטיאופורוזיס) לבין דואביב? נאמר לי שלשניהם יש חסימה לקולטני שד ורחם. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אויסטה ודואביב - הבדלים

הוספת תגובה

• אוויסטה לעומת דואביב

ד``ר איתן פאר
    11/05/2019

2 עולמות שונים לחלוטין
    אוויסטה גורם לגלי חום וללא כל אסטרוגן שהוא החשוב העיקרי במניעת תחלואה ( לב, אלצהיימר, אוסטאופורוזיס הזדקנות השמנה ועוד ועוד)
    אסטרוגן קיים בדואביב
    אוויסטה מיועד לשתי מטרות- הפחתת אוסטאופורוזיס בגב, ולא בצואר הירך, מוהפחתה של סרטן שד אבל לא לטיפול בתסמיני גיל המעבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תוסף סידן

יובל
    12/05/2019

היי אורית, אולי כדאי לך לשקול לקחת את דנסיטי הסידן האמורפי. אני מכיר אנשים שלוקחים אותו ושמעתי עליו הרבה חוות דעת חיוביות. לפי מה שאני יודע, הוא נספג בגוף פי 2 יותר מאשר תוספי הסידן האחרים, ולכן הוא יוכל לסייע לך במקרה של אוסטאופורוזיס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו