דואביב תופעות לוואי - דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דואביב תופעות לוואי - דחוף
    אורית
    02/06/2019

אני בת 44 לאחר הוצאת שחלות מניעתי (brca1). אני לוקחת דואביב כמעט 5 חודשים. התחלתי לשים לב שבכף רגל שמאל יש לי נפיחות לדעתי זה בצקת כי אני לוחצת ורואה גומה וזה כואב. יש לי אדמומיות בזרועות למעלה (לא היה לי והבחנתי בה רק לאחרונה) וגם בשוקיים למטה לכיוון כף הרגל. אני עייפה נורא מרגישה שאני סוחבת בניין עליי וחסרת אנרגיות. אני מכריחה את עצמי לתפקד. שמתי לב לאחרונה שאני מגיעה לאן שהוא בבית ושואל את עצמי מה רציתי....לוקח כמה רגעים עד שאני נזכרת.
    אני לא מבינה למה אני מרגישה ככה....הרי ההורמונים אמורים לספק תחליף למה שחסר ואני אמורה להרגיש טוב. רוצה לציין שמרגע שהוצאתי שחלות ועד היום (שנתיים כמעט) עליתי 15 ק"ג ואני נאבקת קשות להוריד, הכל נורא נורא איטי.
    משהו לא בסדר לדעתי אשמח לעצתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דואביב ותןפות לואי

ד``ר איתן פאר
    05/06/2019

תופעות לואי של טיפול הורמונלי הינן אינדיבידואליות. לא לכולן אותם הגנים ולא כולן מגיבות באותה צורה.לפי התיאור שלך דואביב פשוט לא מתאים לך ועליך להחליף הטיפול להורמונים אחרים, מדבקות, אנג'ליק, אביאנה ועוד .
    תפסיקי דואבי ותגשי לרופא המטפל בכיל מעבר להחלפת ההורמונים ולהתאמה אישית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו