מדבקות אוראל קוונטי- התייעצות

מנהל הפורום

ד``ר איתן פאר
ד"ר איתן פאר
לקביעת תור אצל ד"ר איתן פאר ללא פרסום בפורום
 
  • מדבקות אוראל קוונטי- התייעצות
    הדס מזור
    09/06/2019

    שלום הייתי אצלך בייעוץב 10/5. החלפת לי הורמונים ולוקחת אאוראל קואנטי. בנוסף לוקחת סרטרלין נגד דכאון וכדור שינה בנדורמין.
    התופעות העיקריות שלי היו בעיות שינה ודכאון קל ירידה גדולה במשקל 15 קג ובעיות זכרון. לא היו גלי חום.
    בשבוע האחרון התחלתי לסבול מגלי חום קלים וקיבלתי דימום כמו במחזור . דימום כזה קרה לי גם בהורמונים הקודמים שלקחתי. מעבר לזה לא מרגישה שינוי גדול מלקיחת ההורמונים.
    שאלתי האם הדימום תקין ,האם להמשיך עם סוג זה של הורמונים ומה לגבי גלי החום שהתחילו ולא היו לי קודם? והאם כשיש דימום להדביק את ההורמונים?
    תודה מראש הדס מזור

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • דימום תחת אוורל קונטי

    ד''ר איתן פאר
    09/06/2019

    תופעה מוכרת וידועה
    לא להתרגש
    יעילות של טיפול הורמונלי או התייחסות לתופעות לואי רק אחרי שלושה חודשי שימוש שאז ישנה התייצבות הורמונלית של הגוף
    אז תמשיכי עם האוורל קונטי
    אבל בימי הדימום לדלג על מדבקה, כלומר להשאר 3-4 ימים ללא מדבקה ולחדש עם גמר הדימום

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


