בת 50.5 בעניין נטילת גלולות

מנהל הפורום

ד``ר איתן פאר
ד"ר איתן פאר
לקביעת תור אצל ד"ר איתן פאר ללא פרסום בפורום
 
  • בת 50.5 בעניין נטילת גלולות
    דנה
    11/06/2019

    שלום רב.בביקורי לפני כחודש אצל רופא נשים לצורך חידוש מרשם לגלולות נאמר לי להפסיק ליטול גלולות בגלל הגילי ושאין צורך באמצעי הגנה.אני שואלת עקב החשש הטבעי מהריון.האם אין סיכון?הרי אני לא יודעת אם הפסיק המחזור החודשי בגלל הגלולות.האם בטוח להפסיק השימוש עקב החשש מהריון?תודה רבה

    הוספת תגובה
    לקביעת תור
    סגירה
    הדפסה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


