האם יש קשר בין נטילת הורמונים להופעת פצעים על הפנים?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יש קשר בין נטילת הורמונים להופעת פצעים על הפנים?
    ענת
    17/06/2019

ד"ר פאר שלום רב,
    אני בת 55, המחזור הפסיק לפני כ-5 שנים. לפני חודש וחצי החלטתי לנצל את "חלון ההזדמנויות" והתחלתי ליטול eviana
    מזה כשבועיים אני סובלת מפצעים על הפנים, בעיקר בצידי הפנים (לחיים). ממש מזכיר פצעי בגרות. מאחר ולא שיניתי שום דבר אחר מזון/קרם, אני מאמינה שיש קשר ל-eviana. מה דעתך? ומה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הורמונים ואקנה

ד``ר איתן פאר
    28/06/2019

כן , יש קשר
    תשני הטיפול למבקות אוורל קונטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עד איזה גיל מומלץ טיפול הורמונלי ומתי כדאי להתחיל?

ענת
    29/06/2019

תודה רבה על תשובתך.
    בימים האחרונים חל שיפור משמעותי בעור פניי. האם בכל זאת לעבור למדבקות אוורל קונטי? או לחכות?
    אני נוטלת eviana רק חודשיים, וקראתי שכתבת בעבר שדרושים שלושה חודשים עד שנוצר איזון הורמונלי.
    אז מה לעשות ? :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש קשר בין נטילת הורמונים להופעת פצעים על הפנים?

ענת
    29/06/2019

כבר עניתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו