מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- סידן וויטמין D האם להמשיך להשתמשמירי22/07/2019
סידן וויטמין D
משתמשת בתרופה פוסאוונס סידן +ויטמין D אחת לשבוע מה בנוגע לחרושת השמועות שזה מסוכן האם להמשיך או עדיף לקחת סידן בניפרד אפילו אחת לחודש שהבנתי שלא משולב עם ויטמין D תודה על תשובתך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני משתמשת קבוע בסידן אמורפי
אסתר24/07/2019היי יקירה אני עם אוסטואופורוזיס קל משתמשת בסידן בשם דנסיטי אחרי הרבה המלצות עברתי אליו והפסקתי עם ויטמין d . מנסה מעט להיות בשמש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסידן וויטמין D האם להמשיך להשתמש
מירי27/07/2019היי מי המליץ לך והיכן רוכשים את התרופה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסידן
אסתר29/07/2019המליצה לי חברה אחרי שלקחתי 5 שנים סידן רגיל לנסות סידן אמורפי קניתי בבית טבע / לא משנה לי מה רופאים קונבנציונלים אומרים בגדול הם לא עזרו לי לכאבים!! ניסיתי והשיפור מאוד מהיר וכעת כאבי כף היד והרגליים נעלמו ואני רק 3 חודשים עם זה!! מצטערת מה שמתחתיי רשמו כל עוד אין לרפואה פתרון אני בעד לנסות גם לחברה שהמליצה זה חולל פלאים עד שיפור בבדיקות!! השם דנסיטי תקראי בגוגל על זה קצת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדנסיטי
ד``ר איתן פאר27/07/2019המון פרסומות אך אין ממש עבודות מדעיות המוכיחות יעילות מעבר לכל סידן אחר
לגבי הפסקת ויטמין D - לא נכון ראי תשובה קודמת
חשיפה לשמש ליצור ויטמין D נכונה כל עוד יש פעילות הורמונלית. במנופאושה יש ניוון של קולטניט העור האמורים ליצר ויטמין D ולכן חשיפה לשמש לא ממש עוזרת וחובה לקחת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסידן וויטמין D
ד``ר איתן פאר27/07/2019ויטמין D הכרחי בגיל המעבר לאו דוקא עקב הספיטגה של סידןצ אלא בעיקר עקב העובדה שהוא מתחזק מערכת חיסונית ומפחית סרטנים
המינון המומלץ הור 2000צ יחידות ליום, בקפסולה שומנית קטנה , אחת ליום לכל החיים
ניתן לרכוש בארה'ב על המדפים ללא כל מירשם רפואי מאו להזמין בטאינטרנט ( - softgels vit D3
-2000
לגבי סידן- המינון למניעת אוסטאופורוזיס הוא 1200 מכ'ר ליום
בארה'ב מוכרים כדור משולב המכיל calcium, , magnezium, zinc שגם אותו ניתן להשמים באינטרנט
פוסאלאן לא מומלץ לקחת מעבר לחמש שנים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסידן וויטמין D האם להמשיך להשתמש
מירי27/07/2019אני לוקחת שנים פוסאוונס להמשיך או להפסיק,לא ברורה לי התשובה,אם אפשר יותר לפרט.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?