מידע רפואי
פורומים
- כושר גופני
- כושר גופני לנשים
- ברית מילה רפואית, רופא מוהל
- אורתופדיה אונקולוגית, גרורות בעצמות
- מילוי קמטים, עיבוי שפתיים, הזרקת בוטוקס
- רפואת שיניים
- מחלות ריאה בילדים, הפרעות נשימה
- דיכאון אחרי לידה
- שיער, עיצוב שיער, שיער יבש
- רפואת שיניים לחולים בסיכון
- אורתופדיה ילדים
- מיניות האישה, מין נשי
- התמכרות, התמכרויות
- יופי
- אחרי לידה
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
ד"ר אסף יששכר
גסטרו ורפואה פנימית מומחה לגסטרואנטרולוגיה, למחלות כבד ולרפואה פנימית. רופא בכיר במרכז להשתלות כבד ובמחלקה פנימית ד` בבית החולים בילינסוןד"ר איתמר בוצר
אורטופד ספורט ומנתח תחומי טיפול: פגיעות סחוס, פריקת כתף, קרע במיניסקוס, קרעים של הלברום, קרע ברצועה הצולבת, קרעים בגידי השרוול המסובב ועוד
מנהל הפורום

ד"ר איתן פאר
- אטרופיה נרתיקית- שאלה חשובהדפי12/08/2019
שלום רב,
אני בת 57 סובלת מנרתיק אטרופי , מגרד חזק, צריבה ואי נוחות נרתיקית כבר זמן מה (ללא מחזור כבר 6 שנים).
נשללו פטריות ועל פניו לא נראה משהו חריג בנרתיק באופן ויזואלי, מלבד אטרופיה.
נאמר לי ע"י הרופאה שהפתרון הוא לקחת אסטרוגן מקומי במינון נמוך...כגון וגיפאם ,אבל אני מאד חרדה מההשפעה שלו בגלל שאחותי נפטרה מסרטן השד ואחותי השנייה מסרטן הלבלב.
נבדקתי גנטית ואינני נושאת מוטציה של barca1+2.
יחד עם זאת אני מאד סובלת.
שאלתי היא -האם החשש שלי מוצדק, או שמא בטיפול מקומי אין חשש...הדילמה מאד קשה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ואגיפם
ד''ר איתן פאר14/08/2019החשש שלך כלל וכלל לא מוצדק
השימוש בואגיפם נרתיקי לא נספג ססטמי למחזור הדם ואושר לשימוש אפילו בחולות סרטן שד
תקשיבי לרופאה שלך היא צודקת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
קנאביס רפואי - האם מכירים את סגולותיו?
ככל שעולה המודעות לשימוש בקנאביס רפואי לצורכי הרגעת כאב ותופעות פיזיולוגיות מסוימות כך הסקרנות גוברת. יש לכם שאלה או חשש בנוגע לקנאביס או להשפעתו?
פנו לד"ר בן עמית, מומחה לפסיכיאטריה ובוגר היחידה לקנאביס רפואי של משרד הבריאות למתן רשיונות לשימוש בקנביס למטרות רפואיות.
בחן את עצמך:
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
גניקולוג נשים בכיר
מחלות עריה, צוואר הרחם וקונדילומה בגברים ובנשים, מנהל מכון שער לבריאות האישה והגבר
... קרא עוד
מאמן-אישי ליחידים, זוגות ומתבגרים וחבר בלשכת המאמנים בישראל משנת 2009. לאורך השנים למדתי את גישות האימון המובילות בארץ(גומא, מכון אדלר, תות תקשורת ותוצאות ואימון קו-אקטיבי).גישת האימון שלי שמה דגש על ... קרא עוד