הרגשה לא טובה גם עם לקיחת כדורים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרגשה לא טובה גם עם לקיחת כדורים
    נינה
    18/08/2019

שלום דוקטור
    לפני יותר מחצי שנה רשמו לי אקטיבל לאחר שהנובופם הפסיק להשפיע. התחלתי לקחת אך שיפר במקצת את הרגשתי עד שהגעתי למצב ממש לא טוב. הרופא רשם לי גם באמצע אבאינה אך זה ממש לא התאים. עשיתי הפסקה של שבוע שבועיים והרגשתי קצת יותר טוב ואז חזרתי שוב לאקטיבל ושוב לאחר כמה ימים הרגשתי לא טוב. לא טוב הכוונה המון קימות בלילה כנראה מגלי חום פנימיים ופלפיטציות. ועוד פעם הפסקתי לקחת והרגשתי קצת יותר טוב עד ששוב חזרו גלי החם. הרופא רשם לי פרוגילוטון ולאחר יומיים הרגשתי די טוב אך שוב לפתע היה לי לילה מסויט של המון קימות. אני לא מבינה מה קורה. האם הגוף שלי לא יכול לקלוט את האסטרוגן? האם יכול להיות שבגלל בעיית קליטה הוא רווי בדם וזה מה שגורם להרגשתי? האם יש פתרון למצב? אני צריכה לעבור בדיקות מסויימות? אולי אני צריכה לקחת כמה ימים ואז להפסיק וחוזר חלילה? שאלתי את הרופא לגבי מדבקות ונאמר לי שמפסיקים לייצר.לייבא אז אין מה לרשום. אני ממש זקוקה לעזרה. אני בקושי מתפקדת והחיים שלי ברמה מאוד נמוכה בכל המישורים. אני ממש חסרת אונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הרגשה לא טובה

ד``ר איתן פאר
    21/08/2019

פשוט להחליף סוג ההרומונים
    למשל אנג'ליק, למשל דואביב למשל ליביאל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו