תופעות גיל המעבר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות גיל המעבר?
    דידי
    10/09/2019

שלום רב. אני בת 49, מחזור סדיר לגמרי עד עכשיו. שלשום תופעה מוזרה, ביום המחזור הצפוי כאבי מחזור מאוד חזקים, לקחתי אקמול ולא היה ספק שהוא עומד להגיע, אחרי שפגה ההשפעה התחזק הכאב ושכך בהדרגה 12 שעות לאחר שהחל. כל זה נורמלי לחלוטין רק שלא התרחש שום דימום בסוף.
    עוד לציין:
    1. עברתי אבלציה בלייזר של רירית הרחם לפני כשנה בעקבות דימומים כבדים ואנמיה וכמו כן שני פוליפים ברחם אשר דיממו בזמן יחסי מין. לאחר מכן נמשכו המחזורים כסדרם, אבל כמות הדימום פחתה מאוד. הדימומון לאחר חדירה נפסק.
    2. לפני כחודש שוב דימום קל מאוד לאחר חדירות, דומה מאוד לדימומים שהיו בעקבות הפוליפים בזמנו.
    3. במהלך השנה האחרונה עקב דלקת בדרכי השתן + פטריה + תלונות שלי על יובש נרתיקי הומלץ לי להשתמש באובסטין. המצב השתפר מבחינה זו פרט כאמור לדימום הקל מאוד אחרי חדירה שחזר.
    4. פרופיל הורמונלי לפני חצי שנה - נמצא שאני עדיין לא בגיל המעבר ואין מקום לטיפול. לא סובלת מגלי חום או בעיות שינה, אבל עליתי כ-3 ק"ג בשנה האחרונה ללא קשר לתזונה וסובלת בשנים האחרונות מאוד מנשירת שיער (משתמשת במינוקסי, לא ברור האם עושה משהו בכלל)
    מה משמעות כאבי המחזור ללא דימום? יש לי תור למומחית שהייתי אצלה בשנה שעברה לגבי הפוליפים, מה היית ממליץ באופן כללי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות גיל המעבר?

הוספת תגובה

• דימום וכאבי מחזור

ד``ר איתן פאר
    30/09/2019

פשוט להבדק לברור מיכלול תלונותיך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו