תופעות גיל המעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות גיל המעבר
    טלי
    04/10/2019

שלום, ברצוני לשאול האם ישנו מרכיב גנטי באופן שבו אישה חוות תופעות פיסיות ונפשיות בגיל המעבר? למשל אם לאמי לא היו שום תופעות כגון גלי חום וכיוצ"ב האם יש סיכוי שגם עליי זה עבור באופן דומה? אני בת 51, עם מחזורים , ללא גלי חום...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות גיל המעבר

הוספת תגובה

• גנטיקה של גיל מעבר

ד``ר איתן פאר
    09/10/2019

אכן את צודקת
    לא כולן סובלות באותה מידה של תסמיני גיל המעבר
    אבל כולן סובלות ממחלות זיקנה כגון בעיות לב , דמנציה ואוסטאופורוזיס ולכל אלו טיפול הורמונלי יעיל להפחתת התחלואה העתידית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ממליצה לך ליטול סידן

ניקול
    19/10/2019

היי, אני מניחה שהתופעות הן אינדיבידואליות וגם לא בהכרח שתחווי בדומה לאמך. אצלי עדיין לא הדעתי לגיל המעבר אבל כבר התגלתה אסתופניה- שלב לפני אוסטיאופורוזיס. מספרת לך את זה כדי שתתכונני ותבדקי . לדעתי כדאי בגיל כזה להתחיל ליטול סידן אמורפי. אני התחלתי לקחת בעקבות הגילוי וחבל שלא לקחתי קודם אולי הייתי מונעת. בכל מקרה זה תוסף סידן שנספג בגוף פי 2-4 מכל תוסף אחר וגם לא מצטבר באיברים בגוף. ממליצה לך לקרוא עליו בגוגל - דנסיטי. פרט לזה ממליצה לך לעשות ספורט לחיזוק העצם כמו פילאטיס או הרמת משקלים בהתאם ליכולת, גם הם מסייעים לשמירה על צפיפות עצם וחיזוקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו