שינויים בגיל הזהב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינויים בגיל הזהב
    גליה
    09/06/2008

חמתי בת 63 מאוד חשוב לה המראה החיצוני. במשך שנים היא משקיע בקניית קרמים, סרומים וכל השאר. היא מתלבשת במיטב האופנה וגם מקפידה על כושר גופני ולא ממש אכלנית גדולה... לפני שבוע בארוחת שישי היא ככה העלה רעיון שלה שהיא רוצה לעשות ניתוח פלסטי להרמת העפעפיים והיא שוקלת אולי גם מתיחת פנים. אני אגב כמעט נחנקתי באותו הרגע מהאוכל שעדיין היה לי בפה! ואני פונה אליכן בנות הפורם להתייעצות- זה מקובל? מה לגבי כל הסיכונים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינויים בגיל הזהב

הוספת תגובה

• חמותות

ד''ר חגית כהנא
    10/06/2008

אני שמחה שחמותך משתפת אותך בטרדות שלה
    היא רוצה להיות יפה ומשקיעה בזה - ברכות
    אם היא רוצה ניתוח עפעפיים מה הבעיה חוץ מזה שזה על חשבון הירושה?
    תדאגו ללכת לפלסטיקאי טוב שיסביר על הסיכונים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שינויים בגיל הזהב

גליה
    12/06/2008

נראה לי פשוט די מפחיד להכנס לניתוח. ורגע זה מנתח פלסטי או רופא עיניים? ואיפה עושים כזה ניתוח?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניתוח

ד''ר חגית כהנא
    16/06/2008

לכל ניתוח יש סכנות ועלולים להיות סיבוכים אבל אני חושבת שזו החלטה של המנוח אם הוא רוצה לקחת את הסיכונים
    בד"כ המבצע הוא מנתח פלסטי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו