טרום גיל המעבר ותוצאות בדיקת דם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טרום גיל המעבר ותוצאות בדיקת דם
    אלה
    04/05/2020

אני בת 50 וחצי. באוקטובר 2019 קיבלתי מחזור. בדצמבר היה דימום ממש מינורי. מאז לא קיבלתי מחזור. בבדיקות דם שביצעתי לפני חודש התוצאות היו: e2 149 , fsh 54.3,lh39.7.
    יש לי אוסטואופניה על גבול אוסטופורואוזיס ולא לוקחת טיפול תרופתי למעט ויטמין d. האם כדאי לי לקחת את הנובופם למרות שאיני סובלת מתסמינים כרגע או לחכות שנה מהדימום האחרון ואז להתחיל טיפול הורמונלי? בתודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טרום גיל המעבר

ד``ר איתן פאר
    05/05/2020

לפי הפרופיל ההורמונלי שלך ואופי הדימומים הלא סדירים את אכן בטרום גיל המעבר
    מקובל לטפל בנובופם כאשר יש סימטומים של גילצ המעבר
    לגבי אוסטאופנייה - בשלב זה תקחי ויטמין D בקפסולות ( נקרא קפסולה D-1000) כל יום וסידון 1200 מג'ר ופעילו ת גופנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טרום גיל מעבר

ריקי ברוך
    17/05/2020

אלה. יש כאן שני דברים נפרדים, גיל המעבר על תסמיניו מחד ונושא הסידן מאידך. בכל שמסובר באוסטופניה שם נמצאת גם אני, אני ממליצה לך ליטול כמוני את הסידן האמורפי של דנסיטי. תרופות באשר לתסמיני גיל המעבר אצל רופא נשים או ברפואה משלימה(כמוני).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו