נטילת הורמונים באיחור רב בגיל המעבר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטילת הורמונים באיחור רב בגיל המעבר
    נגה
    20/05/2020

ד"ר פאר שלום רב.
    אני עמוק בגיל המעבר. בת 58. סירבתי בטיפשותי להורמונים, רוצה להתחיל עכשיו.
    יש אוסטאופניה וגם אוסטאופורוזיס בחוליה מותנית. כולסטרול גבוה עם רובד טרשתי קטן בקרוטיס. קראתי מאמר שלך... שהורמונים בשלב כזה לא סבבה.
    מה עושים?
    מה עם מדבקות? אולי פחות מסוכן.
    ממש אשמח לתשובה מהירה,
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• התחלת הומונים שנים לאחר הפסקת המחזור

ד``ר איתן פאר
    23/05/2020

במידה ויש הרבה משקעים טרשתיים בולטים וגורמים להצרות של עורקי הצואר- הקרוטיס- הרי שפספסת את חלון ההזדמנויות
    במידה ורק משקעים שטחיים ללא חסימות והפרעות זרימה ניתן לקבל מדבקות הורמונליות
    ובתנאי שאת לא מעשנת !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה

נגה
    23/05/2020

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הורמונים

ריקי ברוך
    31/05/2020

היי. גם אני לא נטלתי הורמונים לשמחתי כי ברור לי שהם לא מעניקים הגנה מושלמת ואני ממש חושבת לעומתך שנהגתי נכון. כדי לשמור על עצמי מול אוסטופורוזיס ולהישאר באוסטופניה לאורך השנים האחרונות אני מקפידה ליטול סידן אמורפי-דינסיטי והוא מחולל אצלי פלאים. תאמיני לי שהוא טוב יותר מהורמונים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סידן דנסיטי - אין גבול לציניות

דבורה
    07/06/2020

אין גבול לציניות , להשתמש בפורום הזה לפרסומת.
    אני עצמי נוטלת את הנ"ל כבר שנתיים... ולהפתעתי האוסתאופניה רק החריפה... למרות הדנסיטי...
    זה ממש לא המקום כאן לקידומי מכירות.
    ההורמונים ניטלים לא רק בשל בריחת סידן , גם מהרבה סיבות אחרות. ויש הרבה נשים שהם ממש מצילים ומשנים להם את איכות החיים!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו