גלי חום עם טיפול הורמונלי לנשאית brca1

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלי חום עם טיפול הורמונלי לנשאית brca1
    אוריאנה
    10/08/2020

שלום, אני בת 43 נשאית brca1 והוצאתי שחלות וחצוצרות מניעתי בגיל 41. כמה חודשים אחרי הוצאת השחלות התופעות היו קשות מאוד והתחלתי לקחת אביאנה עם וגיפם פעמיים בשבוע, הרגשתי טוב ללא תופעות לוואי למעט דימום בחודשיים הראשונים.
    מכיוון שאני טיפוס חרדתי הפסקתי לקחת לאחר 8 חודשים וניסיתי טיפול נותרופתי.
    אחרי 8 חודשים הרופאה החזירה אותי לטיפול הורמונלי עם דואביב ומאז ועד היום אני עם זה. סה"כ מרגישה טוב למעט גלי חום שמידי פעם באים. זה נורא מפריע לי פיזית וגם מחשבתית שאולי הדואביב חלש מידי והגוף לא מקבל מספיק אסטרוגן. ומצד שני הרופאה אומרת שעקב הנשאות זה ההורמון הכי טוב עבורי כרגע בשוק.
    אשמח לשמוע לדעתך.
    בנוסף אני ממש מבקשת אם תוכל בפייסבוק להקדיש פוסט רק על דואביב... מה היתרונות והחסרונות, איך הוא מתפרק בכבד וכדו'... ממש מבקשת את כל האינפורמציה האפשרית.
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• דואביב בנשאיות של BRCA

ד``ר איתן פאר
    16/08/2020

יש לי 3 פוסטים מקיפים ונרחבים על נשאיות BRCA והורמונים ךאחר כריתת שחלות
    וצודקת הרופאנ שלך שדואביב הוא הטיפול היותר מומלץ במצבים אלו
    והיות ויש חסר זמני בדואביב עד נובמבר אז תקחי אקטיבל למשך 3 חודשים ואז תחזרי לדואבי
    מבחינה הורמונלית זה בסדר ומספיק בהחלט

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו