גלי חום והורמונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלי חום והורמונים
    שרי
    14/06/2008

שלום שמי שרי בת 53. מגיל 44 ללא וסת בשל טיפולים כימוטראפיים בהודג'קין לימפומה. נמצאת בביקורות ומבחינת המחלה הכל בסדר.
    סובלת מתופעות קשות כמו חוסר שינה עייפות ובעיקר גלי חום חזקים ותכופים מלווים בדפיקות לב, ביום ובלילה. התגברות של התופעה בשנה / שנתיים האחרונות)
    תכשירים טבעיים שונים לא הועילו כלל. לאחר התיעצות עם רופאת נשים התחלתי ם קליאוגסט. הספקתי לקחת 13 ימים וסבלתי מדפיקות לב מאד חזקות לאורך כל שעות היום עם גודש בשדיים.
    רופאת הנשים הורתה לי להפסיק את עם הקליאוגסט ולבחון מה קורה. ואכן מספר ימים לאחר שהפסקתי "נרגעו " דפיקות הלב שלי.
    כעת אני מעונינת לנסות הורמונים אחרים, אולי "קלים" יותר? האם תוכלו ליעץ לי מה לקחת? יש לי תור רק ב22 לחודש לרופאת הנשים,אני עם גלי חום קשים שמפריעים לי מאד בתיפקוד היומי.
    מאידך משום שיש לי רקע עם ממאירות אני מבינה כי אינני יכולה לקחת הורמונים חזקים.
    אודה על תשובתכם, שרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלי חום והורמונים

הוספת תגובה

• התאמת תרופות

פרופ` יונה תדיר
    14/06/2008

שרי,
    שאלתך ברורה, אולם התאמה של תרופות בין אם על רקע של פותעות לואי או על רקע של מחלות נלוות מחייבת התאמה אישית ולא ניתן לעקוף את הייעוץ ע"י הרופא/ה המטפל/ת. לא לכך נועד פורום אינטרנט.
    פרופ' תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו