מדבקות estalis continous כתחליף לאוורול קונטי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מדבקות estalis continous כתחליף לאוורול קונטי
    מירב
    06/10/2020

שלום
    השתמשתי במדבקות אוורול קונטי בשנתיים האחרונות בעקבות המלצתך. המדבקות אכן שיפרו את תופעות הלוואי אחרי הסרת שחלות לפני 10 שנים (נשאית ברכה2). היה לי פלאק באולטרסאונד צוארי ולכן המלצת לי על מדבקות. בכל אופן, בכללית הפסיקו עם אוורול קונטי ובחודש האחרון השתמשתי במדבקות estalis continous שגרמו לגודש בשד, דימום רב, התכווצויות, גלי חום. האם ידוע לך אם מדובר באותו תחליף? כרגע הפסקתי והורדתי את המדבקה ולא יודעת מה להחליט לעשות... (ראוי לציין שעם האוורול קונטי היה שיפור והייתי במעקב אצלך והיה בסדר אם כי מדי פעם היה דימום קל).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אסטראמון לא מתאים

ד``ר איתן פאר
    07/10/2020

תעברי למדבקות של אסטאליס קונטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי תגובה למדבקות estalis continous

מירב
    08/10/2020

בחודש האחרון השתמשתי במדבקות estalis continous עם תופעות שלא יכולתי לשאת של דימום, גודש, גלי חום, מיגרנות. כנראה לא מתאימות לי? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו