תוצאות בדיקת דם פרופיל הורמונלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקת דם פרופיל הורמונלי
    אור
    08/12/2020

בת 20 ופניתי לרופאת משפחה עקב מחזור לא סדיר פעם 23 ימים פעם 21 ופעם 25. עשיתי אולטרסאונד בטני והוא תקין. רציתי לדעת אם התוצאות בדיקת דם תקינות? מצרפת את התוצאות
    -(ESTRADIOL (E-2
    167 pmol/L
    17-OH- progesterone-
    1.88 nmol/L
    Tsh-
    2.45 mlU/L
    LH-
    6.30 IU/L
    Fsh-
    8.70 IU/L
    Prolaction-
    335.7 mlU/L
    Progesterone-
    3.6 nmol/L
    BHCG QUANT. PREG.-
    5>
    Testosterone-total-
    0.90 nmol/L
    Androstenedione-
    7.82 nmol/L
    Dhea sulphate-
    8.85 nmol/L
    התוצאות תקינות? עשיתי את הבדיקה ביום ה3 למחזור ואחרי שעתיים עירנות כמו שהרופאה אמרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בדיקות הורמונליות

ד``ר איתן פאר
    20/12/2020

תוצאות תךקינות לחלוטין
    אבך כלל לא מובן לי לצורך מה בודקים פרופיל הורמונלי אצל בחורה עם מחזורים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקת AMH

אור
    20/12/2020

אין לי מושג היא התקשרה אליי ואמרה לי שיש לי חשד לרזרבה שחלתית נמוכה ואמרה לי לעשות בדיקת amh עשיתי והתוצאה יצאה 1.01 ואז היא אמרה לי יש מצב שזה נמוך ושהיא תבדוק את זה. הamh יצא לי תקין או שבאמת יצא לי נמוך? בסהכ באתי אליה כי המחזור שלי לא סדיר ואני רק בת 20 והיא מדברת איתי על אם יש לי רזרבה שחלתית נמוכה אז לשאוב ביציות. זה לא הגיוני לכן רציתי לשמוע חוות דעת נוספת. עשיתי גם אולטרסאונד לפני הבדיקת amh והיא יצאה תקינה ובכל זאת החליטה לשלוח אותי לבדיקת amh אשמח לתשובה שלך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו