דילמה בנטילת ה חלופי- אוורל קונטי

מנהל הפורום

ד``ר איתן פאר
ד"ר איתן פאר
לקביעת תור אצל ד"ר איתן פאר ללא פרסום בפורום
 
  • דילמה בנטילת ה חלופי- אוורל קונטי
    נאוה
    27/12/2020

    הי, בת 62 ,5 שנים נטלתי אוורל קונטי .[הייתי מרוצה עד שנעלמו מהמדפים.]לוקחת כיום אסטרמון קונטי אבל חזרו גלי חום בלילה ולאחרונה [שבוע]כאבים בפטמות שמעולם לא היו למעט בהריונות.
    בנוסף סובלת מכאבי ראש לעיתים[אין סיבה ברורה העניין נבדק]
    -האם מותר לי בשלב זה להפסיק
    לחלוטין את המדבקות כדי לבדוק אם הן הגורם?
    -הרופא הציע לי כדור ומדבקה מסוג אחר-מותר להחליף מיידית?[חוששת "לבלבל" את הגוף או להחמיר מצב]


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • דילמה

    ד''ר איתן פאר
    27/12/2020

    אין כל דילמה
    מדבקות אוורל קונטי חזרו לארץ ובגדול !!
    במכבי פארם, בבתי מרקחת של קופ'ח ועוד
    תחזרי לאוורל קונטי

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


