מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נובופם לבת 32 אמנוריאהמעיין22/01/2021
שלום, בת 32, ברקע מעולם לא קיבלתי ווסת באופן עצמאי. לפני כחמש שנים נקלטתי להריון עם טיפול יחיד להשראת ביוץ באמצעות גונאל. כעת לאחר בירור מקיף ובדיקת MRI נראה כי בלוטת יותרת המוח אצלי לא מפרישה את הורמון האסטרוגן והורמון נוסף (אם הבנתי נכון) ויש לכך השלכות מבחינת דילול עצמות ועוד. על כו הופניתי לקבלת טיפול קבוע של הורמונים. הומלץ לי להתחיל עם נובופם ויש לי מספר שאלות מאחר ולצערי בשום מקום שאני מחפשת לא רואה מידע לגבי צעירה שנוטלת את התרופה בהתאם למקרה שלי:
1. אם בהריון סבלתי מלחץ דם גבוה, רלוונטי לטיפול בנובפם?
2. האם שימוש בתרופה יכול לגרום לי לביוץ? מזכירה שמעולם לא היה לי ביוץ שהתרחש באופן עצמאי.
3. האם מוכרת התופעה, מקרה כמו שלי של חוסר בהורמונים אלו מלידה וזה הטיפול הנכון?
4. מאז ומעולם חווה מצבי רוח משתנים, דכדוך והבנתי שמתן הורמונים יכול לגרום לאיזון האם זה נכון? או שיכול דווקא להחריף?
כל מידע שאקבל בעניין יעזור לי, תודה מראש על המענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נובופם בגיל 32
ד``ר איתן פאר13/02/2021את לא יחידה
זה נקרא כשל שחלתי מוקדם
הטיפול הנכון זה נובופם
ואחן קשר לכל יתר התופעות שאת מזכירה
תחת נובופם, במצבי כשל שחלתי מוקדם, עד 5% חוות ביוץ ויש הריונות
איזון הורמונלי אמור לשפר מאד את מיכלול התסמינים שאת מציינת
תקחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה למענה
מעיין13/02/2021תודה על המענה, אולי לא הסברתי עצמי נכון כי מבירור עם רופא לדבריו לעולם לא אוכל להכנס להריון ללא טיפול השראת ביוץ.. היתי שמחה אם היה אחרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ד``ר איתן פאר13/02/2021אין כל שינוי במה שכתבתי לך
יש בטיפולי נשים לא מעטות במצבך, וכפי שכתבתי לך כ 5% מצליחות להרות תחת נובופם במצב של כשל שחלתי מוקדם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מעיין13/02/2021המצב שלי הוא לא כשל שחלתי, הרזרבה תקינה. מעולם לא קיבלתי ווסת באופן עצמאי מדובר בבעיה בבלוטת יותרת המוח שלא מפרישה את ההורמונים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?