לויאל במקום אביאנה

מנהל הפורום

ד``ר איתן פאר
ד"ר איתן פאר
לקביעת תור אצל ד"ר איתן פאר ללא פרסום בפורום
 
  • לויאל במקום אביאנה
    סמדר
    19/07/2021

    שחום רב , בת 56 סובלת מאוד מגלי חום , ללא הרף, חשק מיני שנעלם לחלוטין. ברקע אמא עם סרטן שד, שנים חששתי מלקיחת הורמונים. לפני חודשיים התחלתי אביאנה ללא,שום שיפור בגלי החום, המלצת הרופאה לשנות לליויאל. האם צריכה לסיים את האריזה הנוכחית השנייה ? או יכולה להתחיל בליויאל ? מתי צפויה השפעת ליויאל על גלי החום והתסמינים הנוספים?
    בהכרח אמורה להיות עלייה במשקל ?
    תודה רבה.

    לקביעת תור
    סגירה
    לויאל במקום אביאנה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • לא ממליץ החלפה של אביאנה תוך חודשיים

    ד''ר איתן פאר
    08/09/2021

    המינון המאד נמוך של אביאנה מחייב להמתין 4-6 חודשים לאפקט יעיל
    לא ממליץ החלפה של אביאנה תוך חודשיים

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


