מחזור אחרי שבועיים. ושרירן ת 50.

מנהל הפורום

ד``ר איתן פאר
ד"ר איתן פאר
לקביעת תור אצל ד"ר איתן פאר ללא פרסום בפורום
 
  • מחזור אחרי שבועיים. ושרירן ת 50.
    ענת
    21/07/2021

    שלום דוקטור.
    כתבתי לפני מספר ימים כאן,עוד חודשיים חמישים,מקבלת ווסת סדיר,אם כי התקצרה ביומיים שלושה,החודש קיבלתי אחרי שבועיים.ברקע ,שרירן 7.2 ממ,סב סרוזי קיר קדמי הגורם לדימום כבד ביומיים הראשונים ונמשך כשבוע.הפעם המשיך כ 8 ימים,נחלש לקראת הסוף וניתן לי הקסאקפרון.
    אתמול ביצעתי אלוטרה סאונד שהרופא אמר תקין.מלבד השרירן הידוע שלא גדל משנה שעברה,שחלות תקינות.הלכתי שוב היום אליו לבדיקה ידנית.אני מאד חרדתית,ראה שיש לי מספר ציסטות ע"ש נאבוט מפוזרות על פני מוואר הרחם.
    אמר שזה לא מסוכן,רצה לקחת פיפל אבל פחדתי מאד כי שמעתי שזה מאד כואב,ולכן אמר כדי שתהיי רגועה אשלח להסטוסקופיה אבחנתית וקולוסקופיה.רירית 5.6 ממ סדירה.
    ואני שואלת האם יש לי סיבה לחשוש? האם הציסטות מסוכנות?האם השרירן גורם לוסת להקדים שבועים ולהתארך? האם באמץ הרירית עבה ולמה רצה שאעשה את שתי הבדיקות שציינתי? אודה לתשובה .חרדה מאד.


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • מיומה גורמת לדימום אבל לא לקיצור הזמן

    ד''ר איתן פאר
    08/09/2021

    ציסטות ע'ש נבוט לא גורמים להשתנות סרטנית ולכן ללא חשיבות רפואית
    מיומה גורמת לדימום אבל לא לקיצור הזמן בים המחזורים
    רירית של 5.6 בחלל הרחם לא מחייבת פייפל אלא טיפול ע'י פרוגסטרון לעשרה ימים.
    קיצור הזמן בין המחזורים קשור לטרום גיל המעבר

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


