גלולת סרזט בגיל 54 באופן רציף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלולת סרזט בגיל 54 באופן רציף
    לילי
    07/08/2021

שלום ד"ר פאר,

בת 54 עם דימומים לא סדירים אך מאוד כבדים במחזורים ואנמיה עקב כך. ביקשתי מרופא מטפל שלא יהיה מחזור כלל עד שאכנס לגיל המעבר והוא הציע או התקן מירנה או גלולת סרזט לקחת ללא הפסקה. איני יכולה לשים התקן מירנה אז האופציה היחידה שנשארה זה סרזט. שמעתי מחברות וקראתי REVIEWS על הגלולה והבנתי שהיא מאוד לא מוצלחת כי אצל רוב הנשים היא עושה דימומים בלתי סדירים שלעיתים לא נפסקים חודשים רצוף. זאת הסיבה שאני מאוד חוששת לקחת אותה כי רק חסר לי שיהיו דימומים חודשים רצוף כשגם כך ההמוגלובין שלי הוא 10 ופריטין גם כן 10. כרגע לוקחת עירוי של ונופר במשך 5 שבועות.
    יש לי שתי שאלות:
    1) האם זה נפוץ/ נורמלי שנשים בגיל 54 עם עודף משקל רציני יקחו גלולת סרזט באופן רציף?
    2) מה הניסיון שיש לך עם מתן גלולה זאת למטופלותיך? האם הרוב סבלו מדימומים לא סדירים קשים כשלקחו גלולת סרזט?

תודה רבה

לילי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גלולות פרוגסטרון טובים למניעת דימומים

ד``ר איתן פאר
    08/09/2021

גלולות פרוגסטרון בלבד טובים למניעת דימומים
    אני ממליץ בגילך על מיקרלוט ברצף

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו