האם להפסיק את הטיפול במדבקות עד הפסקת הסטרואידים

מנהל הפורום

ד``ר איתן פאר
ד"ר איתן פאר
לקביעת תור אצל ד"ר איתן פאר ללא פרסום בפורום
 
  • האם להפסיק את הטיפול במדבקות עד הפסקת הסטרואידים
    as1234
    31/08/2021

    שלום רב,
    מטופלת במדבקות evorel conti כשנתיים השפעה טובה.
    סובלת מקוליטיס מטופלת בסטראודים 20 מג וטיפול ביולוגי אנטיביו קיבלתי מנה אחת .
    לאחרונה סובלת מגלי חום ,נדודי שינה, חרדה וכדומה.
    שאלה האם להפסיק את הטיפול במדבקות עד הפסקת הסטרואידם?שאלה נוספת האם יש קשר בין המדבקות לבין הסטרואידים וטיפול הביולוגי?
    תודה רבה





    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • סטרואידים וטיפול הורמונלי תנסי להחליף מדבקות לכדורים

    ד''ר איתן פאר
    08/09/2021

    סטרואידים במינון נמוך לאורך זמן לא יפריעו
    זריקות ביולוגיות עשויות להפריע
    תנסי להחליף מדבקות לכדורים

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • הקוליטיס וטרומבוצטפניה ושימוש במדבקות ולא כדורים

    as1234
    08/09/2021

    תודה על התשובה,
    בשל הקוליטיס וטרומבוצטפניה (50)הומלץ על מדבקות ולא כדורים.
    האם קיים טיפול לגיל המעבר לא דרך מתן הפה ,אשר מתאים לטיפול ביולוגי וגיל המעבר.
    בנוסף האם אתה מטפל או מכיר גינקולוג לגיל המעבר המשלב טיפול בקוליטיס.
    תודה

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


