נוטלת פרגילוטן ללא הטבה משמעותית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוטלת פרגילוטן ללא הטבה משמעותית
    ליאורית
    20/09/2021

בת 48 המחזור שלי מופיע מידי חודש בחודשו בול בזמן אך לצערי כבר כמה חודשים חווה שיבושים בעוצמת הווסתות ובאורכן. הדימומים מתחילים כהכתמות חומות מועטות מאוד מתעצמות מעט ואז שוב מתמעטות אך מתמשכות כמעט שלושה שבועות.
    הרופא נתן לי טיפול של פריגלוטון על מנת לקצר את ימי הווסת, אבל אין הטבה משמעותית והווסת עדיין מאוד ארוכה.
    השאלות שלי הן; האם יש לי סיבה לדאגה? האם יש לשקול טיפול אחר שכן הגלולות מכילות יותר אסטרוגן מפרוגסטרון? שמתי לב שכל עוד אני נוטלת את הגלולות הלבנות הווסת נמשך ורק כשמתחילה עם הגלולות החומות הוא נעצר ביומיים שלושה אחרי.
    *חשוב לי לציין שעשיתי אולטרסאונד והבדיקה יצאה תקינה לחלוטין השחלות בגודל ובמרקם תקין וגם רירית הרחם סדירה ותקינה*

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פרוגילוטון לא מונע תסמינים

ד``ר איתן פאר
    23/09/2021

בגילך עדיף לך גלולות קלייר או זואלי עד גיל 50 במידה ואת לא מעשנת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה

ליאורית
    23/09/2021

לא אנני מעשנת ומעולם לא עישנתי ויש לי היסטוריה ארוכת שנים עם גלולות מינולט. הפסקתי מפאת גילי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו