בת 52 ונטילת אביאנה בפרימנופאוזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 52 ונטילת אביאנה בפרימנופאוזה
    יערה
    02/10/2021

בת 52, נוטלת אביאנה חמישה חודשים לטיפול בגלי חום. זה עזר נגד גלי החום אך גרם להופעה של המחזור אחרי מספר חודשי הפסקה. קראתי כאן בפורום שלא נכון ליטול אביאנה עד שיש הפסקה מוחלטת של המחזור, אך אני חוששת להפסיק, שלא יחזרו שוב גלי החום. לא מפריע לי להמשיך לקבל מחזור. אם אין סיכון בריאותי להמשיך עם האביאנה אני מעדיפה לא להחליף. האם זה בסדר שאמשיך עם האביאנה או שקיים סיכון כלשהו ליטול אביאנה כשעדיין לא פסקו המחזורים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול בפרימנואוזה דרך נובופם ולא אביאנה

ד``ר איתן פאר
    03/10/2021

הטיפול המומלץ הוא נובופם ולא אביאנה
    יהיה דימום קל כל חודש
    ךמשך חצי שנה ואז לחזור לאביאנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם קיים סיכון בלקיחת אביאנה

יערה
    04/10/2021

תודה, ד"ר פאר. ראיתי את ההמלצה לנובופם גם בפוסטים אחרים בפורום, אך אשמח אם בכל זאת תוכל לענות לשאלתי. מדוע לא ניתן להמשיך עם האביאנה למרות המחזורים? זה מינון נמוך, עוזר לבעיית גלי החום, למה להחליף? האם קיים סיכון בלקיחת אביאנה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו