נטילת הורמונים וגלי חום והאם עושים נזק בלתי הפיך למוח

מנהל הפורום

ד``ר איתן פאר
ד"ר איתן פאר
לקביעת תור אצל ד"ר איתן פאר ללא פרסום בפורום
 
  • נטילת הורמונים וגלי חום והאם עושים נזק בלתי הפיך למוח
    אוריאנה
    18/10/2021

    ד"ר שלום, אני הוצאתי שחלות לפני 4 שנים כמניעה (נשאית brca1). נטלתי אביאנה במשך 7 חודשים, הפסקתי 8 חודשים וחזרתי לקחת דואביב למשך שנתיים בערך. עקב מחסור בדואביב אני נוטלת שוב אביאנה כבר חצי שנה בערך.
    שלוש שאלות יש לי:
    1. אני מבינה שגלי חום עושים נזק בלתי הפיך למח. מה קורה עם למרות שאני נווטלת אביאנה אני עדיין סובלת מגלי חום? זה אומר שיש נזק בלתי הפיך למח?
    2. דואביב ללא פרוגסטרון זה אומר שהרחם לא מוגן?
    3. שהדואביב יחזור לשוק אני ארצה לחזור אליו. האם אני משגעת את הגוף? האם לדואביב תהיה השפעה טובה עליי כמו בעבר?


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • יש לנזק למוח עקב גלי חום וזאת בהיעדר אספקת חמצן

    ד''ר איתן פאר
    21/10/2021

    את לחלוטין צודקת
    יש נזק למוח עקב גלי חום וזאת בהעדר אספקת חמצן וסוכרים למוח בזמן גלי חום
    ולכן חובה להתייחס ולטפל
    ויות והאביאנה שאת לוקחת לא מונע ממך גלי חום אז תשני
    והיות ואת נשאית של BRCA אז בעדיפות-
    פמוסטון קונטי
    או אנג'ליק

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


