מעבר מנובופם למדבקות ומה עדיף

מנהל הפורום

ד``ר איתן פאר
ד"ר איתן פאר
לקביעת תור אצל ד"ר איתן פאר ללא פרסום בפורום
 
  • מעבר מנובופם למדבקות ומה עדיף
    טל
    31/10/2021

    בת 50, מחזור אחרון ב1/21. היו גלי חום חזקים ותופעות נוספות ומזה כחצי שנה עם נובופם. סייע מאוד אך עדיין יש מידי פעם גלי חום קטנים, בעיקר בלילה. בנוסף יש מצבים של דפיקות לב חזקות. שניהם יותר בחצי השני של החודש. רופאת הנשים המליצה לעבור למדבקות- שבועיים אוורל ושבועיים אוורל קונטי או לעבור לאקטיבל למרות שעוד לא עברה ממש שנה של טיפול או מהפסקת המחזור. תוהה מה עדיף .?
    בתודה מראש, טל


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • מעבר מנובופם ולעבור לאקטיבל

    ד''ר איתן פאר
    09/11/2021

    לעבור לאקטיבל

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


