דימום מתמשך טיפול הורמונלי חליפי

מנהל הפורום

ד``ר איתן פאר
ד"ר איתן פאר
לקביעת תור אצל ד"ר איתן פאר ללא פרסום בפורום
 
  • דימום מתמשך טיפול הורמונלי חליפי
    מאיה
    19/11/2021

    שלום
    בת 39, 3 שבועות אחרי ניתוח מניעתי של הסרת טפולות (נשאית מוטציה בbrca1).
    בניתוח הותקן התקן תוך רחמי מסוג קיילינה ויומיים אחרי הניתוח התחלתי גם טיפול במדבקות אוורל 50.
    דימום שאינו פוסק, אך לא בעוצמה גבוהה (רוב הזמן תחתונית דקה מספיקה). לעתים קצת יותר ולעתים קצת פחות.
    כמה זמן הגיוני לתת לגוף להתאזן (כל עוד ממשיך לדמם)?
    האם ניתן להסיק כבר בשלב זה שהטיפול כנראה לא מתאים וצריך לשנות?
    אם כן, האם מה שצריך לשנות הוא מינון או אופן נטילת האסטרוגן? (יש להקטין או להגדיל את המינון?)
    תודה


    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • דימום הטיפול מוצלח ותני לו זמן להשפיע

    ד''ר איתן פאר
    27/11/2021

    הטיפול מוצלח
    תני לו זמן להשפיע

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


  • תודה! כמה זמן הגיוני להמשיך לדמם? כמה זמן לתת לזה להשפיע ולהתאזן?

    מאיה
    27/11/2021

    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     
    תמונה


