הפרשות ממושכות שלא עוברות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות ממושכות שלא עוברות
    לילך
    28/04/2022

ד"ר שלום, אני בת 49 נשאית brca1. הוצאת שחלות מניעתית לפני 6 שנים. נוטלת אביאנה + 2 בשבוע ואגיפם והכל עובד נהדר.
    הבעייה היא שבמשך כמה חודשים אני סובלת מהפרשות ירוקות שנראות כמו מלט, מרקם קרמי. בנוסף גרד בפות שגובל גם בכאב, עיקצוצים ואי נוחות. עשו לי פאפ יצא תקין, לקחו לי משטח מהרחם יצא תקין, בדקו מחלות מין (אני נשואה ולא פעילה מינית 9 חודשים בגלל המצב ההפרשות) יצא תקין. כל טיפול שקיבלתי היה נדמה לכמה ימים שהפסיק ואז אני רואה על התחתונית שלולית של גם ורדרד וגם בניגוב אני הפרשה אדום בהיר בהיר ואז הכל חוזר, ההפרשות הירוקות חוזרות. בגלל כל ההפרשות אני בקושי משתמשת בוגיפאם. בין לבין אני משתמשת כי אני מרגישה שיש לי יובש ותחושת אי נעימות. בקיצור אני מרגישה לא טוב ולא מטופלת כראוי כי בסופו אחרי כל טיפול זה חוזר.
    האם יש קשר לשימוש בואגיפם. כי איך שאני מתחילה שוב להשתמש נדמה לי שמתחיל שוב ההפרשות. אשמח לדעתך ולהכוונתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שינוי של הפלורה הרגילה של הנרתיק

ד``ר איתן פאר
    07/05/2022

קרוב לודאי עקב שינוי של הפלורה הרגילה של הנרתיק
    תנסי להשתמש בפרוביוטיקה לנרתיק - ביופימל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו