זקוקה לעזרה דחופה!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זקוקה לעזרה דחופה!
    תמר
    18/06/2007

אני בת 51 .שלוש שנים ללא מחזור חודשי, סובלת בצורה קיצונית מגלי חום, הזעה והפרעות בשינה. לצערי שימוש בהורמונים כטיפול לבעיות הנל גרם לגודש בלתי נסבל בשדיים. כעת אני ללא כל טיפול......תרופות לשינה לא עוזרות לי....איזה עוד אפשרויות "עומדות" בפני?
    תודה על העזרה
    תמר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זקוקה לעזרה דחופה!

הוספת תגובה

• תמר שלום

ד''ר איתן פאר
    23/06/2007

לא לזלזל בגלי חום, יותר ויותר עבודות מופיעות המרמזות על קשר אפשרי בין גלי חום ומחלת אלצהיימר בעתיד!
    שימוש בהורמונים, התרופה היעילה למניעת גלי חום יכול להעשות בדרכים שונות - למשל במתו דרל העור, בסוגים שונים של הורמונים ובמינונים שונים. חשוב לדעת מה מכיל כל תכשיר היות והתק\גובה שאת מציינת, גודש ניכר בשדיים, יכולה להיות תגובה אופיינית לסוג מסוים של הורמון ( בעיקר פרוגסטרון) ולא לאחר. ניתן גם להשתמש בהתקן תוך רחצי המפריש פרוגסטרון , ביחד עם תכשיר אסטרוגני , ובכך למנוע את הגודש בשדייםץ
    תרופות נוספות הבאות בחשבון שייכות לרשימה הארוכה של התרופות מעכבי הסרוטונין בהם נהוג להשתמש בכדי לטפל בדכאון, אך נמצא שיש לחלקם אפקטיביות מרובה במניעת גלי החום.
    בברכה
    דר' איתן פאר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו