בת 46

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בת 46
    חוי
    20/07/2008

בוקר טוב, אני בת 46 מזה כחודש המחזור מאחר .בבדיקה שעשיתי בבית נשללת האפשרות להריון. היו לי בעבר מעט איחורים אבל בסדר גודל כזה של איחור לא היה לי. הענין הוא שאני מרגישה שיש לי גם בתקופה זו גלי חום כשהם קורים לי אני מרגישה שמשהו נסחט ממני ומאוד קשה לי ( כמו שחסר לי אוויר לנשום ובחרדה גדולה) הענין שמא עלי לעשות בשלב זה . קבעתי תור לרופא . מהן השאלות שאני צריכה לשאול אותו ואם ישנם בדיקות מיוחדות שאני צריכה לבצע. תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בת 46

הוספת תגובה

• כניסה לגיל המעבר?

פרופ` יונה תדיר
    20/07/2008

חוי,
    שאלתך מצויינת, ובעצם השאלה נתת גם חלק מהתשובה. במצבים של כניסה (או ספק כניסה?)" לגיל המעבר" (או יש מי שמגדיר אותו גם "הגיל היפה"), מומלץ להוועץ עם רופא/ה על מנת להתאים את הגישה הטיפולית לכל אישה ואישה על פי מדדי בריאות אישיים ושונים. כיום אנו יודעים טוב מבעבר על חשיבות התחלתו המוקדמת של טיפול רפואי. לא בכל מקרה יש צורך לטיפול רפואי, אולם אם יש הצדקה לכך הרי ששלב הכניסה לגיל המעבר הוא החשוב מכל, על מנת שלא "לפספס" חלון הזדמנויות לטיפול זה. ישנו מידע רב נוסף אותו חשוב לדעת בשלב זה על מנת שמדדי בריאות ואיכות חיים לא יפגעו מהשינוי ההורמונילי הנלווה לגיל זה. את השאלות החשובות ינחה/תנחה אותך המומחה/ית לנושא זה ולכן חשוב להוועץ ברופא/ה המכיר את נושא "רפואת גיל המעבר".
    בהצלחה,
    פרופ' יונה תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 46

חוי
    20/07/2008

תודה רבה על תשובתך. האם זה צריך להיות רופא נשים או שאני צריכה לפנות לרופא גיל המעבר תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 46 - המשך שאלה

חוי
    22/07/2008

נא התחייסותך לשאלה: האם אני אמורה לפנות אל רופא נשים או מומחה לגיל המעבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גיל המעבר

ד''ר חגית כהנא
    31/07/2008

פני לרופא נשים מטפל בשלב ראשון

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בת 46 - המשך

חוי
    10/08/2008

מבדיקה דם הורמונלית התברר כי אני מתחילה מאוד את גיל המעבר קיבלתי את הכדור ליויאל. אבקש לקבל חוות דעתך על הכדור

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו