מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בת 46חוי20/07/2008
בוקר טוב, אני בת 46 מזה כחודש המחזור מאחר .בבדיקה שעשיתי בבית נשללת האפשרות להריון. היו לי בעבר מעט איחורים אבל בסדר גודל כזה של איחור לא היה לי. הענין הוא שאני מרגישה שיש לי גם בתקופה זו גלי חום כשהם קורים לי אני מרגישה שמשהו נסחט ממני ומאוד קשה לי ( כמו שחסר לי אוויר לנשום ובחרדה גדולה) הענין שמא עלי לעשות בשלב זה . קבעתי תור לרופא . מהן השאלות שאני צריכה לשאול אותו ואם ישנם בדיקות מיוחדות שאני צריכה לבצע. תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כניסה לגיל המעבר?
פרופ` יונה תדיר20/07/2008חוי,
שאלתך מצויינת, ובעצם השאלה נתת גם חלק מהתשובה. במצבים של כניסה (או ספק כניסה?)" לגיל המעבר" (או יש מי שמגדיר אותו גם "הגיל היפה"), מומלץ להוועץ עם רופא/ה על מנת להתאים את הגישה הטיפולית לכל אישה ואישה על פי מדדי בריאות אישיים ושונים. כיום אנו יודעים טוב מבעבר על חשיבות התחלתו המוקדמת של טיפול רפואי. לא בכל מקרה יש צורך לטיפול רפואי, אולם אם יש הצדקה לכך הרי ששלב הכניסה לגיל המעבר הוא החשוב מכל, על מנת שלא "לפספס" חלון הזדמנויות לטיפול זה. ישנו מידע רב נוסף אותו חשוב לדעת בשלב זה על מנת שמדדי בריאות ואיכות חיים לא יפגעו מהשינוי ההורמונילי הנלווה לגיל זה. את השאלות החשובות ינחה/תנחה אותך המומחה/ית לנושא זה ולכן חשוב להוועץ ברופא/ה המכיר את נושא "רפואת גיל המעבר".
בהצלחה,
פרופ' יונה תדיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 46
חוי20/07/2008תודה רבה על תשובתך. האם זה צריך להיות רופא נשים או שאני צריכה לפנות לרופא גיל המעבר תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 46 - המשך שאלה
חוי22/07/2008נא התחייסותך לשאלה: האם אני אמורה לפנות אל רופא נשים או מומחה לגיל המעבר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגיל המעבר
ד''ר חגית כהנא31/07/2008פני לרופא נשים מטפל בשלב ראשון
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבת 46 - המשך
חוי10/08/2008מבדיקה דם הורמונלית התברר כי אני מתחילה מאוד את גיל המעבר קיבלתי את הכדור ליויאל. אבקש לקבל חוות דעתך על הכדור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?