גיל מעבר מוקדם

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל מעבר מוקדם
    אור
    21/07/2008

אני בת 35 אמא ל2 גילאי 5.5 ו 2.5. מניקה באופן רצוף 5.5 ועד היום. לאחר לידת ביתי הקטנה המחזור הופיע לאחר שנה וחצי. לפני ארבעה חודשים מחזור לא סדיר ונפסק באופן מוחלט מ20/05/08 . הרגשה כללית לא טובה מלווה בגליי חום וצמרמורות. תוצאות דם ואולטראסאונד מתאריך 08/07/08 רירית עובי 2.6 מ"מ.נצפה הד היפראקוגני בקוטר 1.7 מ"מ שחלות ימנית 13 מ"מ X24 מ"מ שמאלית 13 מ"מ 28 מ"מ ללא נוזל בדוגלס ESTRADIOL E2 100 PROGESTERONE 2.4 LH 34.1 FSH 52.9 PROLACTIN 93.7 TSH 1.25 הרופא המטפל המליץ על בדיקת דם עוד חודש. ונתן תרופה ALTERNA לטיפול בגלי חום. האם המצב הפיך.האם אוכל להביא ילדים לעולם מהבציות שלי? אציין שהבדיקות התבצעו ללא מחזור. האם יש צורך לקבל כדור להסדרת מחזור ואז לבצע בדיקות הורמונליות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל מעבר מוקדם

הוספת תגובה

• למניקה שלום

ד''ר חגית כהנא
    22/07/2008

במהלך הנקה יתכן שלא יהיה מחזור או שיהיה לא סדיר
    קשה להתיחס לבדיקות הורמונליות חד פעמיות שאינן קשורות למחזור ולהחליט שמדובר בגיל המעבר
    רירית הרחם מעובה מה שמעיד על השפעה הורמונלית לא ברור האם נצפו זקיקים בשחלות
    לא הייתי מזדרזת להתייחס אליך כגיל המעבר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו