איחור במחזור ופרופיל הורמונלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איחור במחזור ופרופיל הורמונלי
    נעמי
    31/07/2008

ושוב שלום לרופאי המדור. לפני כשבוע הטרדתי אותכם בדאגה הפולנית שלי על האיחור במחזור, כעת כמעט חודש. יצויין שאני סובלת מכאבי בטן תחתונה דמויי מחזור שלא מרפים, בייחוד בשבוע האחרון. בדיקות הדם העלו רמות גבוהות של DHEA-S ומעט גבוהות של פרולקטין (ערכים אין לי עדיין). בבדיקת האולטרה סאונד נראתה מיומה. על מיומות קראתי בהרחבה באתר של פרופ' תדיר, תודה. האם הרמות הגבוהות של ההורמונים יכולות להסביר את אי הופעת המחזור? את הכאבים? אנדרומטריוזיס?? רמות הורמוני התירואיד היו תקינות. ומה בין מתח לכל אלה...? כאמור אני מתגוררת בהולנד כך שלשאול את הגיניקולוג אני צריכה להמתין עשרה ימים. רב תודות מראש! הילה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פרופיל הורמונלי

פרופ` יונה תדיר
    31/07/2008

הילה,
    בוקר טוב לך בהולנד. מה מזג האויר שם? חם כמו כאן?
    לרמות גבוהות של פרולקטין יתכן קשר לאי הופעת מחזור ואם אכן, הרמות גבוהות, יש לברר זאת. לגבי DHEA-S יש פחות קשר, אך יש לברר רמות גבוהות בכל מקרה.היום את מכניסה גם אפשרות של אנדומטריוזיס, עליו תוכלי לקרוא במילון המונחים האתר הנ"ל.
    בהצלחה.
    פרופ' תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

נעמי
    31/07/2008

חם מאוד בהולנד, כמעט כמו בארץ, רק בלי מזגן... ההולנדים יוצאים מדעתם ואפילו הפרות מקטרות.... תודה רבה על התשובה. כל הכבוד לכם על הפורום הזה וההתיחסות לפונים אליו. בענין המיומה אשמח לבוא אצלכם במרפאה לטיפול, לשמחתי אני עדיין מבוטחת בקופ"ח בארץ. כל טוב בנתיים, הילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו