מישהו שמע במקרה על טיפול טריניטי?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מישהו שמע במקרה על טיפול טריניטי?
    מיכל
    19/08/2008

אני מקווה שכתבתי את זה נכון. זה טיפול שקשור באסתטיקה. עוזר גם באחידות במירקם העור וקמטים... לא יודעת. מישהו שמע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפול טריניטי

פרופ` יונה תדיר
    19/08/2008

מיכל,
    מדובר בטיפול אשר פותח ע"י חברה ישראלית ומשווק בכל העולם. תוכלי לקבל פרטים על טיפול טרירני לעור בחברת סינרון (ביוקנעם) אשר עומדת מאחורי פיתוח טכנולוגי זה. ניתן להתקשר לחברה זו בטל' 04-9096325
    תוכלי גם למצוא פרטים על חברה זו וטיפול זה באתר שלהם: http://www.syneron.com/Solutions/Patients/Applications/triniti-skin-series.html
    בהצלחה,
    פרופ' תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התשובה המחכימה

מיכל
    24/08/2008

מפתיע לגלות שזה פותח בארץ. אני מרגישה גאה :) האם ידוע לך, במקרה, איפה או אצל מי אפשר לעבור טיפולים כאלה? אני יכולה לשאול בחברה עצמה (בטלפון שרשמת כאן), או שזאת תהיה חוצפה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרטים על טיפול

פרופ' תדיר
    24/08/2008

נראה כי אין בעיה להתקשר לחברה ולקבל פרטים אלה. יש להם ודאי מחלקה המספקת פרטים כגון אלה. פרופ' תדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני בדיוק התחלתי לברר על זה

ליאנה
    25/08/2008

ונודע לי שבמרפאת פרופורציה הם עושים את הטיפול הזה, וזה נשמע לע באמת טוב. (פשוט לפני שנה עשיתי אצלם טיפול אחר...וחשבתי שיש באמת אפשרות שזה יהיה אצלם, וצדקתי...)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו