שד מוגדל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שד מוגדל
    נורית
    21/08/2008

אני בת 55. בגיל 47 עברתי ניתוח לכריתת הרחם והשחלות בגין מיומות ברחם. לפני כשמונה חודשים החלה גדילה של שד אחד, מלווה בכאבים המזכירים כאבים טרום ויסתיים. הכאבים לא פסקו מאז והשד ממשיך לגדול כך שכיום אני נמנעת מללכת עם חולצות בהירות משום שהשוני בולט. עשיתי ממוגרפיה, אולטרה סאונד לשדיים, בדיקות דם כולל הורמונים, ביקור אצל 3 כירורגי שד. הבדיקות היו תקינות. הרופאים טוענים שהכל בסדר. עלי לציין כי אמא שלי חלתה בסרטן השד ועברה כריתה בגיל 47. למרות הבדיקות התקינות והרגעות הרופאים אני בלחץ רב מהבעיה האסטטית שהתעוררה, מכך שהתהליך לא נפסק וכמובן מהרקע של אימי. האם ישנם מיקרים דומים שאתם מכירים? מה עלי לעשות? תודה רבה נורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שד מוגדל

הוספת תגובה

• שד מוגדל

פרופ` יונה תדיר
    21/08/2008

נורית,
    התאור שלך אמנם מפורט, והבעיה שאת מעלה בוודאי מציקה לך, אולם לא ניתן להביאה לידי פתרון בדרך זו. עליך לסמוך על חוות הדעת הרבות שקיבלת ולנהוג על פיהן.
    פרופ' תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו