גלי חום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלי חום
    מזל
    30/08/2008

שלום, אני בת 52, לפני 3 שנים התחלתי לסבול מגלי חום, לפני כשנה פסקה לי הוסת. עם תחילתם של גלי החום, התחלתי לקחת "טופודן". לפני כחצי שנה הכדורים הפסיקו לעזור ולכן הגניקולוג החליף לי אותם ב"פרמל" שעזרו ב80%. בשבועיים האחרונים אני סובלת מגלי חום בעוצמה חזקה,כל 20 דקות בערך, אני לא ישנה בלילה וקשה לי לתפקד ביום. הגניקולוג הציע טיפול הורמונלי, אך היות ואני לוקחת אספירין בעקבות אירוע מוחי שאירע לי בעבר, אמר שלא ניתן לתת לי טיפול הורמונלי. האם יש פיתרון אחר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלי חום

הוספת תגובה

• גלי חום

פרופ` יונה תדיר
    02/09/2008

מזל,
    אכן, צודק הרופא בהערתו על שילוב טיפול הורמונלי בנסיבות שאת מתארת. יש לנסות ולהתאים תכשירים "טבעיים" אשר יעילותם אינה ברורה מהיבט מדעי.
    פרופ' תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול טבעי לתופעות גיל המעבר

יחיאל תורג'מן
    06/09/2008

כנטורופת המטפל בהצלחה בתופעות גיל המעבר על ידי צמחי מרפא המיועדים לטיפול בשיקום הכבד , ללא צמחים המכילים חומרי מוצא להורמונים,היות ואחד מתפקידיו הרבים של הכבד הוא, פירוק ההורמונים לאחר שסיימו לבצע את משימתם בגוף, וכל מזון או צמח המכילים הורמונים עלולים לפגוע בתיפקוד המלא של הכבד ולגרום להרבה תופעות לוואי שליליות,עובדה היא שהרבה נשים אינן סובלות מתופעות גיל המעבר על אף שגם אצלן מופרשים אותם ההורמונים של גיל המעבר וזאת בגלל שאצלן הכבד מתפקד בצורה יותר טובה ומפרק במהירות את ההורמוניים,הטיפול הוא פשוט ביותר, שתי כפות לפני השינה מצמחי הרפא וכל תופעות הלוואי של גיל המעבר נעלמות לאחר כשבוע, כולל המחלות הנילוות כמו, לחץ דם גבוה, שומנים גבוהים בדם, רמת סוכר גבוהה, מתח, מחלות בדרכי העיכול, אלרגיות. בברכה יחיאל תורג'מן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו