תופעות מוזרות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות מוזרות
    גלית
    06/09/2008

שלום רב, אמא שלי בת 52 וכבר 3 שבועות היא סובלת מגלי חום נוראיים אשר הולכים ומתעצמים עם הזמן. היא לא מצליחה לישון בלילה, גלי החום גורמים לה להזעה בלתי נסבלת! היא כולה הופכת רטובה ואז קר לה. מדובר באישה מאוד פעילה ותוססת וכעת היא הפכה לעייפה מאוד וחלשה, יש לה סחרחורות וקשה לה לעמוד הרבה זמן, במיוחד בגל חום. הגרוע מכל הוא שכבר 3 ימים אין לה תאבון וגם כאשר היא רוצה לאכול היא לא מצליחה, האוכל לא נלעס ולא נבלע לה. אני חוששת מכך בגלל שהיא מאוד רזה גם בלי כל זה. היא בדר"כ אוכלת טוב ועדיין משקלה לא זז מ-50 ק"ג. עכשיו היא עלולה לרדת הרבה ולהגיע לתת תזונה. דבר נוסף ומוזר הוא שבזמן גל חום היא לא מצליחה לשתות מים וכל משקה אחר. כאילו יש לה חסימה שמונעת מהמים לרדת בגרון. אני דואגת לה מאוד. היא נראית לי עצובה, מצב הרוח שלה ירוד והרבה פעמים רואים דמעות בעניים שלה. וזה מוזר לי כי היא תמיד מחייכת וצוחקת ותוססת. היא עשתה את כל בדיקות הדם האפשריות והכל תקין. האם מדובר בגיל המעבר? מה עושים? איך אפשר להרגיע אותה ולעזור לה? אגב, מחר יש לה בדיקה אצל רופא נשים. אשמח לתשובה מהירה ככל האפשר בתודה מראש ובברכה גלית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תופעות מוזרות

הוספת תגובה

• מדוע אין מענה?

גלית
    09/09/2008

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ,תופעות גיל המעבר

פרופ` יונה תדיר
    09/09/2008

גלית,
    את מתארת תמונה די אפיינית של תופעות גיל המעבר. לא כל אשה עוברת זאת בחריפות כה רבה, אולם אין זה נדיר.
    יש להתאים לאמך טיפול וכדאי לדעת שכיום יש נטיה לחזור לטיפולים הורמונליים ולא לתחליחפים למיניהם במצבים כה חריפים. יש כמובן לשלול גורמי סיכון, אך בהעדרם, בתמונה כה "סוערת" נראה כי יש לכך הצדקה.
    בהצלחה,
    פרופ' תדיר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו