מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פתרון לבעית הדימומים הקשיםאסתר26/09/2008
אני בת 47.5. במהלך השנתיים האחרונות אני סובלת מדימומים וסתיים מאוד קשים וירידה ברמת ההומוגלובין בצורה חדה. המחזור אינו סדיר, ויוצא שאחת לשלושה-ארבעה חודשים מגיע מחזור בו אני סובלת מדימום קיצוני עם קרישי דם, ובסופו של דבר, לאחר חמישה ימים אני מגיעה למצב של סחרחורות, חולשה ותשישות, עד כדי אישפוז בבית חולים. לפני שנה הגעתי לבי"ח וביצעו לי גרידה. להמשך הדרך, המליצו לי אחת משלוש האפשרויות לטיפול (לאחר התייעצות עם הרופא המטפל הקבוע): 1) התקן שמשחרר הורמונים למניעה הווצרות רירית הרחם 2) צריבת הרחם בבלון חם (אבלציה?) 3) הוצאת הרחם. (אגב ברחם ישנה מיומה אחת גדולה וקבועה כבר שנים רבות (4 ס"מ * 8 ס"מ)) כשבאתי לרופא הנשים המטפל הקבוע שלי, אחרי האישפוז הראשון, הוא המליץ לי לחכות כי הוא לא בעד טיפולים "רדיקאלים" כפי שהגדיר אותם והוסיף כי הוא ממליץ לי לחכות משום שממילא תקופת המעבר הזו תחלוף לה עוד מעט ואיתה גם הצרה הזו. בקיצור: לסחוב עוד קצת. קיבלתי את דעתו ו"סחבתי" במהלך השנה מאז האישפוז הקודם סבלתי מכשלושה מחזורי דימומים קשים כאשר האחרון הביא אותי לכדי אנמיה, אשר במהלכה ירד ההמוגלובין שלי מ 12.2 ל 8.8 תוך ארבעה ימים. בסופו של דבר הגעתי שוב לבית חולים. בין לבין סבלתי פעם אחת גם מהתקף חרדה ואני חושבת שלכל המעגל הבריאותי הלקוי שלי, יש חלק גדול בכך שהוא התרחש. ברור לי שאני לא יכולה "לסחוב" יותר כי אני מאוד סובלת! בבית החולים שוב נתנו לי לבחור אחת משלוש האפשרויות שלעיל. אני אובדת עצות. לא אמרו לי מה יותר טוב ומה פחות, מה מתאים לי יותר או מה לא. לכל פתרון יש מן הסתם סיכונים וסיכויים ונתנו לי לבחור. הייתי שמחה לעוד חוות דעת מהצוות שכאן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אסתר שלום
ד''ר חגית כהנא07/10/2008לטעמי כדאי לנסות את המירנה - התקן שמפחית משמעותית דימומים
את קרובה לגיל המעבר ואין סיבה להתחיל בניתוח אם אפשר לחסוך אותו ממך ולפתור את הבעיה ע"י פרוצדורה פשוטה וזולה יחסית.
זהו התקן שפותח לנשים בגילך ובמצבך
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בטן נפוחה בגיל המעבר וכיצד ניתן למנוע
ליויאל - תופעת לוואי של הפרעות בראייה
פטריה ושימוש באגיסטאן ללא הועיל
הפרשות מרובות עם ריח והאם יש תכשיר שיפחית
חום קבוע ומתגבר איך מטפלים
הורמונים לפקטור ליידן 5
בת 33, אל ווסת, נובופם
מדבקות של אוורל קונטי ומה מתחילות להשפיע
מחזור ממושך טרום גיל המעבר בת 50 וחצי
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?