טיפולים בבוטוקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפולים בבוטוקס
    חנה
    15/10/2008

שלום, אני בת 55 ושוקלת להתחיל טיפולים בבוטוקס בקרוב ורציתי לדעת ממך האם יש איזו מניעה לעשות זאת מבחינת השינויים שהגוף עובר בגיל הזה? בגלל החומרים שמוזרקים?... תודה וחג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפולים בבוטוקס

הוספת תגובה

• אין מניעה

מרגלית
    16/10/2008

הי חנה, אני בת 52 ועוברת טיפולים מן הסוג הזה ולמיטב ידיעתי אין מניעה לעשות אותם... חג שמח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה מרגלית

חנה
    19/10/2008

הי מרגלית, תודה על התשובה... פשוט עלו לי כמה סימני שאלה... האם הזריקות כואבות? האם כדאי לעשות אצל רופא פרטי?... אשמח לקצת ייעוץ ממנוסה.... חג שמח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הי חנה

מרגלית
    23/10/2008

הי חנה, קשה לי "לתת עצות"... כי זה טיפול שכל אחד חווה אותו באופן שונה... כאב הוא משהו מאוד סובייקטיבי, לי באופן אישי לא כואב, זו דקירונת וזה ממש נסבל... לגבי שאלתך השנייה, אני באופן אישי עושה בפרופורציה כי רציתי לעשות ברשת מוכרת, אבל חברתי הטובה עושה אצל רופא פרטי מוכר וטוב... כך שדבר ראשון שאת צריכה לוודא זה שאת הולכת למישהו טוב ומנוסה, זה מה שחשוב... בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו