החצי המלא/ריק של גיל המעבר..?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• החצי המלא/ריק של גיל המעבר..?
    רות
    24/10/2008

לחגית שלום, בעבר ששאלתי אותך שאלה כאן ..וכעת ברצוני לשאול או לשתף בהרהורים על גיל המעבר, אני בת 45, ואינני חושבת שהתחלתי את גיל המעבר, אך אני כן שמה לב לשינויים במחזור החודשי (כמות הדם, פער הזמן בין המחזורים שמתקצר) בתשובתך אלי בעבר, כתבת שאלו שינויים שיש לקבל ולחיות איתם, אני מנסה, אך חווה חרדה בכל מה שקשור להנ"ל..בעיקר לגבי הדימוי הנשי, היכולת להינות מחיי מין ספונטאניים..השינויים האלה נחווים על ידי כאובדן הדרגתי של הנשיות ..אינני יודעת אם יש מענה או דרך לראות את הדברים באור קצת יותר אופטימי.. האופטימיות היחידה שאני יכולה לגייס היא מתוך הומור עצמי.. משהו כמו ..מזל שזה קורה לאט לאט יחסית..כלומר..מזל שהטבע לא מפתיע אותי כך יום בהיר אחד..אלא עושה הכנה יסודית.. אשמח להתייחסותך תודה ושבת שלום רות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלום רות

ד''ר חגית כהנא
    26/10/2008

לתחושתי את זקוקה קצת יותר מעידוד בפורום
    כל אישה חווה שינויים בד"כ הם אינם כ"כ קשים וקרוב לודאי הם קשורים להיבט הנשיות והדימוי שלך מקדמא דנן. לדעצתי שווה טיפול רגשי סקסולוג/ פסיכולוג

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו