המחזור חזר

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המחזור חזר
    סיוון
    09/12/2008

שלום, אני בת 46 . הפעם האחורנה שקיבלתי הייתה לפני כ-10 חודשים המחזור שיחק לי כבר כמה שנים (פעם אחרי שלושה שבועות, פעם אחרת אחרי 3 חודשים) וערכתי בעבר בדיקות דם והגניקולוד אמר שאני הולכת לקראת זה. גם אצל אימי ז"ל המחזור הפסיק בגיל זה. הענין הוא שלפני מספר ימים קיבלתי מחזור והדימום עדיין נמשך אם כי נחלש מעט. מה הסבירות שזה סוף המחזור ומה הסבירות שזה משהו אחר? כמובן שאני קובעת תור אצל הגניקולוג לבדיקה אך רציתי לדעת בינתיים, תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המחזור חזר

הוספת תגובה

• לקראת מעבר לגיל "היפה"

פרופ` יונה תדיר
    09/12/2008

סיוון,
    אכן, התופעות שאת מתארת מבשרות את בואו של הגיל "היפה". כך, או בדומה לזה, זה מגיע. ניתן לבצע בדיקת דם לאישור, אולם בנוכחות דימומים בלתי סדירים יש להוציא מחשבון גם אפשרויות אחרות. לכן עליך להיות בקשר עם רופא/ת הנשים ולהחליט בין היתר על טיפול הורמונלי חלופי. כיום אנו יודעים יותר עד כמה זה חשוב, בהעדר הוראות נגד.
    בהצלחה,
    פרופ' תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו