גיל מעבר-נשירת שיער

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גיל מעבר-נשירת שיער
    חנה
    09/12/2008

שלום האם קיים טיפול אפקטיבי לנשירת שעיר? אני מתקרבת לגיל 60 ובשנה האחרונה סובלת מנשירת שיער משמעותית.אני שומרת על תזונה מאוזנת ,ללא שומנים רווים, לוקחת מולטיוטמין ועוסקת בספורט-הליכה 3-5 פעמים בשבוע. שומרת על משקל קבוע ב3 שנים האחרונות. משתמשת במוצרים של חברת שוורצקוף שמפון וגם ממריץ לצמיחת שיער אבל ללא הצלחה מרובה. אודה לך באם תתני לי תשובה ישירה.קיימים בשוק הרבה טיפולים אבל השאלה האם זה לא בזבוז זמן וכסף.תודה-חנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גיל מעבר-נשירת שיער

הוספת תגובה

• נשירת שער

פרופ` יונה תדיר
    11/12/2008

חנה,
    מומלץ להוועץ ברופא/ת עור ו/או אנדוקרינולוג/ית לבעיה זו.
    בהצלחה,
    פרופ' תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נשירת שיער

יהודית
    05/07/2009

גיל 59 סובלת מזה כשנתיים מנשירת שיער אגרסיבית נמצאו קשריות בלוטת הטריס.
    מבקשת לדעת מה הסיבה ,ואילו בדיקות עלי לעבור?

בתודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמעתי על כדורים

מיה
    05/07/2009

מאוד יקרים אגב נגד נשירת שיער הם מיועדים לגברים, אני לא זוכרת את שמם אולי בפורום מכירים אותם והאם הם יעילים גם לנשים??

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו