לקיחת הורמונים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לקיחת הורמונים
    עדי
    23/12/2008

אני בת 42 לפני כשנה הפסיק לי המחזור החודשי. בעקבות בדיקות שעשיתי הסתבר שהתחלתי את גיל המעבר. התייעצתי עם מומחה בתחום שהמליץ לי על לקיחת הורמנים (פרוגילוטון). לאחר כמה חודשים שבהם לקחתי הורמונים קיבלתי מחזור כפול, רופא הנשים בדק ואמר שעדין השחלות שלי פעילות ושאני אפסיק עם ההורמונים. מאז הגיע לי מחזור פעם אחת ושאר החודשים אין לי מחזור ואני סובלת מגלי חום. הייתי רוצה לחזור לקחת את ההורמונים, אך אני לא יודעת איך להתחיל משום שצריך לקחת מהיום החמישי של המחזור ולי אין מחזור. האם אני פשוט יכולה להתחיל מתי שנח לי? תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לקיחת הורמונים

הוספת תגובה

• לקיחת הורמונים

פרופ` יונה תדיר
    23/12/2008

עדי,
    הורמונים הם אכן הדרך היעילה ביותר כדי לטפל בתופעות גיל המעבר כגון גלי חום. במידה ורופא המליץ לך לקחת אזי כדאי לקחת, ובהעדר מחזור אין זה משנה מתי את מתחילה. בכל מקרה חשוב להמשיך מעקב רפואי על בסיס ההמלצות הראשוניות של הרופא/ה.
    בברכת חג שמח,
    פרופ' תדיר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו